”Legea un fleac” pentru PMP la o secție de votare din Ogra Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 961 Vizualizări

”Legea un fleac” pentru PMP la o secție de votare din Ogra

dsc_2218

Calitatea celor pe care partidele îi numesc în secțiile de votare din județ lasă adesea de dorit. Așa este și în secția de la Căminul Cultural din Ogra, unde reprezentantul Partidului Mișcarea Populară (PMP) filiala Mureș a ținut morțiș să-și arate grobianismul și lipsa crasă de cunoaștere a legii.

La fel cum am făcut în celelalte secții – la Cristești, Ungheni, Sînpaul, am intrat în secția de votare de la Ogra pentru a ne acredita (așa cum prevede legea) și a afla informații publice despre procesul electoral. Nici nu am intrat bine în secție că un domn, care nu s-a prezentat, evident, a început să ne atace verbal fără a avea habar măcar de ce spune legea electorală. Mai mult, reprezentantul PMP, a declarat sus și tare că ”nu-i pasă ce spune legea” și că nu ne va lăsa să ne facem meseria de jurnaliști. Bineînțeles că după ce președinta secției a verificat acreditările și documentele prezentate ne-a permis accesul și fotografierea în cadrul secției.

dsc_2217

Solicităm conducerii PMP Mureș să ia act de astfel de manifestări ale reprezentanților în secțiile de votare care astăzi sunt plătiți din bani publici și trebuie să se comporte ca atare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE