Popicarele junioare, campioane, băieții vicecampioni Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 434 Vizualizări

Popicarele junioare, campioane, băieții vicecampioni

Turneul final al Campionatelor Naționale de popice pentru echipe  de tineret U23, disputat la sfârșitul săptămânii pe noua arenă de popice cu 8 piste a complexului sportiv Gheorgheni din Cluj s-a încheiat cu rezultate foarte bune pentru echipele mureșene, atât la fete, cât și la băieți.

După ce în anul trecut a fost învinsă în finală, echipa fetelor de la Electromureș Romgaz Târgu-Mureș a reușit să recâștige titlul de campioane naționale. Elevele antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef au dominat întrecerea, câștigând ambele reuniuni ale turneului cu rezultate care dovedesc constanță, 3244 popice doborâte în prima zi și 3236 în a doua, totalizând 6480 p.d. și 7,5 puncte în clasamentul final. Marea rivală, Conpet Petrolul Ploiești a totalizat 6 puncte la final, cedând la diferență de 71 de popici în prima zi și la doar 20 în a doua. Treapta a treia a podiumului a fost ocupată de formația Siderurgica Hunedoara, cu 4,5 puncte și un total de 6098 p.d.

Echipa campioană le-a avut în componență pe: Bölöni Dalma, Fekete Réka, Melisa Ungureanu, Ana Maria Poetașu, Gál Beátrix Timea, Maria Ciobanu, Seres Bernádett, Balogh Andreea, Abram Monika, Nagy Ibolya Csilla și Anita Vita. Cele mai valoroase rezultate obținute pe parcursul celor două zile au fost obținute de Fekete Réka- 563+597, al doilea fiind cel mai bun rezultat individual al întregii competiții, Melisa Ungureanu- 547+ 575, Bölöni Dalma- 558.

 

popice 2Surpiza celei mai tinere echipe la băieți

În întrecerea băieților, după cele două zile concurs, echipa de juniori de la CS Electromureș a furnizat surpriza competiției, urcând pe treapta a doua a podiumului, după Siderurgica Hunedoara, dar în fața celor de la CFR Olimpia ACB Iași și a celorlalte echipe mai bine cotate. Surpriza a constiuit-o și faptul că lotul pregătit de aceiași Seres Jozsef, principal, ajutat de Orosz István a fost cea mai tânără echipă din competiție. Cei doi se așteptau la o evoluție bună, dar la un loc 3, în cel mai bun caz, iar cu încă două rezultate de peste 500 de „bețe” mureșenii puteau fi chiar campioni. Lotul băieților i-a avut în componență pe următorii: Szász Tibor Levente, Szász Attila Alfred, Kötö Kálmán Dávid, Andrási Dániel Robert, Szilágyi Ervin, Hegyi Rolánd, Kovács Albert și Benke Zoltán.

Cele mai bune rezultate: Kötö Kálmán David- 555+ 585; Szász Tibor Levente- 540+557, Szász Attila Alfred- 544+574.

Competiția a fost condusă de arbitrii internaționali Gheorghe Blasicz (Mediaș) și Dumitru Beșe (Cluj), iar Federația Română de Popice a fost reprezentată de Constantin Ioan Stamatescu (secretar general), Mircea Bălaj (vicepreședinte) și Remus Antimirescu (antrenor federal).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE