IBM și Asociația „Divers”, colaborare pentru îmbunătățirea prezenței ONG-urilor în social media Social
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 167 Vizualizări

IBM și Asociația „Divers”, colaborare pentru îmbunătățirea prezenței ONG-urilor în social media

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș a găzduit luni, 29 mai, evenimentul de prezentare a rezultatelor programelor de voluntariat ale IBM Corporate Service Corps desfășurate la Tîrgu Mureș în ultimele patru săptămâni.

La eveniment au luat parte echipele celor patru organizaţii locale implicate în proiect: UMF Tîrgu Mureș, Universitatea „Petru Maior” din Tîrgu Mureş, Asociaţia „Divers” și Institutul Est-European pentru Sănătatea Reproducerii (EEIRH).

Președintele Asociației „Divers”, Maria Koreck, și-a exprimat recunoștința față de specialiștii IBM care au făcut eforturi extraordinare în realizarea unui proiect care și-a propus să îmbunătățească prezența organizației în mediul online, în special în Social Media. Maria Koreck a făcut referire în special la sprijinul acordat pentru promovarea Târgului ONG-urilor. „Pentru acele ONG-uri care nu sunt atât de prezente în social media pentru a-și promova activitățile a fost de mare ajutor”, a precizat președinta Asociației „Divers”. În 24 mai, asociația împreună cu IBM au organizat un cursul „Îmbunătățirea prezenței în social media pentru ONGuri și IMMuri”, iar în prezent desfășoară un program pe aceeași temă dedicat femeilor.

Thuy Luong, IBM USA, a amintit cursul de social media pentru ONG-uri, desfășurat la Radio Târgu Mureș, apoi a precizat că echipa IBM a lăsat asociației, în urma colaborării din ultimele săptămânii, uneltele și metodologia pentru a crea programe similare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE