Județul Mureș prezent la Târgul de Turism al României Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 435 Vizualizări

Județul Mureș prezent la Târgul de Turism al României

Consiliul Județean Mureș va promova, în perioada 16-19 noiembrie 2017, atracțiile turistice ale județului în cadrul Târgului de Turism al României organizat de Romexpo.

 

Ajuns la cea de-a XXXVIII-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din România, cât și din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură.
Peste 300 de expozanți, reprezentând Consilii Județene, agenții de turism, tour-operatori, organizații și asociații de turism naționale, regionale și internaționale își vor promova ofertele și serviciile, animând pavilioanele expoziționale. Pe o suprafață de 14.000 de metri pătrați vor expune companii din Albania, Bulgaria, Croația, Egipt, Grecia, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Polonia, Romania, Serbia, Spania, Turcia și Ungaria, gradul de internaționalizare fiind de 35 %.


Reprezentanții județului Mureș vor pune la dispoziția vizitatorilor materiale de promovare a atracțiilor turistice din județ pe linia turismului verde, turismului cultural, turismului balnear și a turismului religios. La standul judeţului Mureş, vizitatorii pot primi informaţii despre toate regiunile judeţului şi datorită colaborării cu primăriile din Sighişoara, Sovata şi Reghin am adus la Bucureşti şi materialele promoţionale ale centrelor de informare turistică din aceste oraşe.
În 2017, Consiliul Județean Mureș a făcut paşii pregătitori pentru promovarea judeţului Mureş, astfel Consiliul Judeţean a participat la mai multe târguri de turism (la Bucureşti, Budapesta şi Chişinău) promovând obiectivele turistice din judeţ, am derulat consultări cu alte judeţe privind activitățile lor de promovare turistică, am semnat un contract de colaborare cu firma SC goTransylvania Regional Development SRL pentru dezvoltarea aplicaţiei goTranylvania şi am înfiinţat Asociaţia Visit Mureş, asociația pentru care derulăm în prezent procedurile de angajare a personalului.
De asemenea, reprezentanții județului Mureș vor participa la manifestări conexe organizate de Romexpo și partenerii acestui târg: Camerele de Comerț și Industrie din România, OPTBR – Organizația Patronală a Turismului Balnear din România FPTR – Federația Patronatelor din Turismul Românesc, ANTREC – Asociația Națională de Turism Rural Ecologic si Cultural.
Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Mureş

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE