Noutăți despre starea celor 15 victime ale accidentului de la Durău! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 683 Vizualizări

Noutăți despre starea celor 15 victime ale accidentului de la Durău!

15 persoane care participau la o nuntă au fost rănite, duminică seara, după ce balustrada unei pensiuni din staţiunea turistică Durău s-a rupt, iar acestea au căzut în gol de pe terasă.

Dr. Szederjesi János de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Mureș a oferit informații referitoare la starea pacienților internați:

„În total au fost aduse 15 victime: 9 femei și 6 bărbați, cu vârsta cuprinsă între 23 și 68 de ani, din care 2 au fost deja externați la domiciliu în cursul nopții, iar alți 7 vor fi externați în cursul zilei de astăzi. Unii au fost deja trimiși acasă cu traumatisme cranio-faciale și leziuni minore.

O pacientă, în vârstă de 56 de ani, care se află în starea cea mai gravă, este internată la secția Clinică de Anestezie și Terapie Intensivă cu multiple fracturi costale, fracturi la nivelul coloanei vertebrale și cu drenaje pleurale bilaterale, dar momentan este conștientă, stabilă hemodinamic și respirator.

Un pacient în vârstă de 47 de ani este internat la Chirurgie, Secția Clinică Chirurgie 1 cu colecție intratoracică în observație și urmează să i se facă investigații suplimentare pentru a se stabili care va fi conduita ulterioară.

O pacientă în vârstă de 60 de ani este internată la Secția Clinică de Neurochirurgie cu fractură de apofiză spinoasă. Se află sub supraveghere, cu posibilitatea de a fi externată în cursul zilei de mâine.

O pacientă în vârstă de 48 de ani este internată la compartimentul de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă cu plagă la nivelul antebrațului.

Mai sunt 2 pacienți în unitatea Primiri-urgențe, cu fracturi de apofiză spinoasă la nivelul coloanei vertebrale, care probabil vor fi direcționați către spitalul teritorial.”

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE