Share

Home / Business / Material lemnos confiscat în Valea Gurghiului

Material lemnos confiscat în Valea Gurghiului

Poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice au efectuat sâmbătă, 18 august, pe raza Văii Gurghiului, o acțiune pe linia prevenirii transportului și comercializării de materiale lemnoase fără proveniență legală.

Cu acest prilej, a fost depistat în trafic un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Hodac, care transporta material lemnos, cu o autoutilitară.

„Fiind verificat avizul de însoțire prezentat pentru control, s-a constatat că diametrele şi cantitatea înscrise în acesta nu corespundeau cu cele identificate în autoutilitară în urma inventarierii materialului lemnos în cauză, respectiv cantitatea de 4,915 metri cubi de cherestea tivită specia brad. În urma celor constatate, bărbatul a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos, respectiv 4,915 metri cubi de cherestea tivită specia brad, în valoare de 3.200 de lei a fost confiscată şi predată în custodia Ocolului Silvic Reghin”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Premiul Value&Quality Award pentru cărnurile Petry

Standardul de calitate al cărnurilor Petry a fost recunoscut de către statul ungar prin acordarea …

Share
Share