Share

Home / Administratie / Avem prefect!

Avem prefect!

Guvernul României a decis, în şedinţa de joi, 20 septembrie, numirea, „cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al județului Mureș de către Dușa Mircea.” Hotărârea a apărut pe site-ul Guvernului României, www.gov.ro, şi va fi publicată, probabil vineri, în Monitorul Oficial al României.

Mircea Duşa s-a născut la data de 1 aprilie 1955, la Topliţa (judeţul Harghita) şi a deţinut de-a lungul timpului funcţii importante, atât pe plan local cât şi la nivel naţional, precum primar al oraşului Topliţa (1996-2000), prefect al judeţului Harghita (2001-2004), deputat PSD (2004-2008, 2008-2012), vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor (2009-2010), ministru pentru Relaţia cu Parlamentul (2012) şi ministru al Administraţiei şi Internelor (2012).

(Redacţia)

Share

1 comentariu

  1. si asta e un securist, impreuna cu pascanu’ si chirtesu’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Actorul Rudy Moca, premiu de excelență oferit de Viorica Dăncilă la București: „Pentru a putea fi cineva, nu există niciun apendice etnic”

În 19 februarie, la inițiativa premierului Viorica Dăncilă, cu ocazia Zilei Dezrobirii Romilor, a avut …

Share
Share