Share

Home / Business / Agenţie economică angajează consilier juridic principal

Agenţie economică angajează consilier juridic principal

Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Târgu-Mureș (AIMMAIPE) organizează concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției publice vacante de consilier juridic principal (1 post) în cadrul Compartimentului Economic, Juridic, Resurse Umane și Administrativ.

Potrivit unui comunicat, data limită de depunere a dosarului de concurs este 6 noiembrie 2018, ora 16.00, la sediul AIMMAIPE Târgu-Mureș din Târgu-Mureș, strada Gheorghe Doja nr. 25.

Concursul va avea loc în data de 20 noiembrie 2018, ora 10.00, pentru proba scrisă, și în data de 22 noiembrie 2018, ora 10.00 pentru interviu, la sediul instituției.

Alte detalii, bibliografia și condițiile de participare se pot obține de la sediul AIMMAIPE Târgu-Mureș, la numărul fr de telefon 0265-311.660 sau la adresa de e-mail agentia.targumures@imm.gov.ro.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vrei să îți crești vizibilitatea online? Te sprijinim să-ți promovezi afacerea pe site-ul Zi de Zi

Cotidianul Zi de Zi online – www.zi-de-zi.ro – este în prezent principala sursă de informare …

Share
Share