Share

Home / Business / Cunoscut obiectiv turistic din Câmpul Cetăţii, scos la vânzare prin licitaţie!

Cunoscut obiectiv turistic din Câmpul Cetăţii, scos la vânzare prin licitaţie!

Reprezentanţii General Mir Consult SPRL Târgu-Mureş, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei falite SC History SRL Eremitu, anunţă vânzarea, prin licitaţie publică, a următoarelor bunuri aparţinând debitoarei falite constând într-un imobil compus din construcţii (complex de deservire plus complex de cazare), amplasat în localitatea Câmpul Cetăţii nr. 137/B, ipotecat în favoarea BRO-GSG SA prin Grup Târgu-Mureş, la preţul de 490.189 de euro, precum ş mijloacele fixe utilizate în domeniul alimentaţiei publice şi a turismului, la preţul de 20.177 de euro.


Potrivit unui comunicat, licitaţia va avea loc în data de 7 decembrie 2018, ora 11.00, iar informaţii suplimentare privind natura bunurilor scoase la licitaţie se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar sau la numerele de telefon 0265-267.340, 0265-267.761.
„În cazul în care nu se prezintă nimeni la licitaţia din 7 decembrie 2018, urmează să se organizeze licitaţii, din două în două săptămâni, în fiecare zi de vineri la aceeaşi oră şi în acelaşi loc, până la vânzarea tuturor bunurilor aflate în patrimoniul debitoarei falite”, se menţionează în comunicat.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un nou succes al handbalistelor aduce calificarea în Cupă

Echipa feminină de handbal CSM Târgu-Mureș a învins duminică pe teren propriu cu scorul de …

Share
Share