Home / Sanatate / Proiectul spitalului din Sângeorgiu de Mureş avansează

Proiectul spitalului din Sângeorgiu de Mureş avansează

Primarul comunei Sângeorgiu de Mureş, ing. Sofalvi Szabolcs, a anunţat, pentru www.agerpres.ro, că pe raza comunei, în apropiere de municipiul Târgu-Mureş, va fi construit un Centru de prevenţie, tratament şi cercetare pentru boli oncologice, unic în Europa de Est, cu o capacitate iniţială de 70 de locuri.
Potrivit Agerpres, proiectul, care aparţine unei firme din Târgu-Mureş, se află în dezbatere publică, este în curs de obţinere a avizelor şi va fi implementat cu ajutorul unor investitori americani.
“Ne bucurăm de investiţii care să creeze locuri de muncă, dar, pe de altă parte, ne bucurăm pentru că am devenit localitate turistică, iar acum am făcut demersuri pentru ca Sângeorgiu de Mureş să devină localitate balneo-turistică, având complex vestit în toată ţara şi în toată Europa cu apă sărată. E un lucru bun că se construieşte un spital care aduce îmbunătăţiri în ceea ce priveşte procesul de vindecare a oamenilor. Centrul va avea o capacitate de 70 de locuri, ulterior se va ajunge la 200 de locuri. Vor veni medici specializaţi, inclusiv din Statele Unite, vor face investigaţii şi vor pune în practică ultimele tehnologii existente la nivel mondial, ceea ce va fi o premieră în România”, a declarat ing. Sofalvi Szabolcs, citat de Agerpres.

(Redacţia)

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pilda ÎPS Irineu, pe versurile poetului Radu Gyr

În joia din săptămâna a VI-a după Sfintele Paști, când Biserica Ortodoxă prăznuiește  Înălțarea Domnului …