Cătălin Botezatu, prezentare surpriză la Gala Zi de Zi 15 ani Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1641 Vizualizări

Cătălin Botezatu, prezentare surpriză la Gala Zi de Zi 15 ani

Îndrăgitul şi apreciatul creator de modă Cătălin Botezatu va participa sâmbătă, 30 martie, la Centrul de Evenimente RAB din Sângeorgiu de Mureş, la Gala Aniversară a cotidianului Zi de Zi, în cadrul căreia va prezenta o colecţie vestimentară destinată bărbaţilor moderni. Juratul de la cunoscutul show de televiziune „Bravo, ai stil!” vine la Târgu-Mureş, la aniversarea de 15 ani a cotidianului Zi de Zi, la iniţiativa femeii de afaceri Anca Pescar, alături de care a inaugurat, în iulie 2018, la parterul Hotelului „Grand” din Târgu-Mureş, magazinul „Viggo by Cătălin Botezatu.”

Reporter: Cu ce surprize veţi participa la aniversarea de 15 ani a cotidianului Zi de Zi?

Cătălin Botezatu: Dat fiind faptul că avem deschis de curând un magazin în Târgu-Mureş, un magazin reprezentativ aş putea spune pentru oraşul Târgu-Mureş şi pentru judeţul Mureş, vom prezenta o colecţie destinată bărbaţilor, o colecţie în tendinţe, care va purta bărbat modern care se doreşte în centrul atenţiei prin toate zonele vestimentare şi stilistice, începând de la ţinutele casual şi continuând cu ţinutele de ceremonie.

Rep.: De aproximativ 8 luni aţi deschis magazinul de la Târgu-Mureş. Ne puteţi spune care a fost evoluţia acestuia?

C.B.: Am deschis magazinul de la Târgu-Mureş tocmai pentru că am văzut foarte multă deschidere a oamenilor din această zonă către „Viggo by Cătălin Botezatu”. Aveam foarte mulţi clienţi din zona Mureşului şi am luat şi în considerare târgurile de nunţi organizate de Anca Pescar de la Hotel „Grand”. Aşa mi-am dat seama că există un potenţial, mi-am dat seama că oamenii de aici au nevoie de calitate. Aşa am deschis magazinul. Bineînţeles că succesul se datorează şi raportului dintre preţ şi calitate, dar şi a faptului că persoanele care sunt cliente „Viggo by Cătălin Botezatu” doresc întotdeauna să fie în centrul atenţiei, întotdeauna doresc să fie speciale, să fie altfel decât ceilalţi, toate acestea fără să cheltuie averi în acest sens. De asemenea, noi venim cu ceva în plus pe piaţa din Mureş, pe lângă produsele din magazin oferim şi servicii de realizare de costume de ceremonie şi pentru alte ocazii în funcţie de măsurile clientului, iar la cel mai recent târg s-au luat peste 100 de comenzi în acest sens. Putem realiza asemenea comenzi pentru orice tip de client, pentru orice măsură.

Rep.: Având în vedere că prezentarea dumneavoastră va fi făcută la aniversarea cotidianului Zi de Zi, ne puteţi spune ce anume apreciaţi la un ziar pe care îl citiţi? Sau ce nu apreciaţi…

C.B.: Un ziar, din punctul meu de vedere, trebuie în primul rând să informeze corect. Trebuie să fie un bun arbitru, trebuie să aibă de toate. Evident, sunt ziare şi ziare, pe nişe diferite. Unele ziare merg pe informare din domeniul politicii, altele pe segmentul educativ şi cultural, sau ziare care scriu cancan. În opinia mea, pe piaţă este nevoie de toate aceste ziare. Bineînţeles că la un ziar apreciez corectitudinea, apreciez balanţa care nu are voie niciodată să încline în favoarea sau defavoarea cuiva, apreciez ziarul care în cazul abordărilor cu iz legislativ ţine cont de prezumţia de nevinovăţie, fără să pună etichete, fără să catalogheze înainte de a face investigaţii în profunzime.

Rep.: Aveţi vreun mesaj pentru fanii mureşeni, şi nu numai, care vă urmăresc aproape seară de seară în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil!”?

C.B.: Bineînţeles că am un mesaj pentru toţi fanii din România şi nu în ultimul rând pentru mureşeni. Nu pot să le spun decât atât: urmăriţi-ne de miercuri pânră sâmbătă, pentru că de la o emisiune la alta, de la un serial la altul vă vom face noi surprize, producătorii împreună cu juraţii şi nu în ultimul rând cu concurentele. Vor fi surprize de proporţii, schimbări în formatul emisiunii, care îşi doresc să îi ţină pe telespectatori aproape de noi. “Bravo, ai stil!” a devenit deja o emisiune-fenomen care este urmărită începând de la copii de 3-4 ani până la persoane în vârstă şi tocmai de aceea dorim să ne adresăm tuturor categoriilor de telespectatori. “Bravo, ai stil!” este o emisiune de stil, dar şi o emisiune de divertisment la care oamenii trebuie să şi zâmbească.

Anca Pescar, o idee de nota 10

Ideea ca în cadrul Galei Aniversare Zi de Zi 15 ani să fie organizată şi o prezentare de modă de către designerul Cătălin Botezatu îi aparţine Ancăi Pescar, care administrează Hotelul „Grand” din Târgu-Mureş, la parterul căruia funcţionează magazinul „Viggo by Cătălin Botezatu.”

“Prieteni parcă dintotdeauna cu Zi de Zi şi Cătălin Botezatu, în momentul în care Aurelian (Aurelian Grama, directorul fondator al cotidianului Zi de Zi – n.a.) mi-a spus despre Gala Aniversară a ziarului mi-a venit o idee: ce ar fi să-l sun pe Cătălin şi să-l întreb dacă i-ar face plăcere şi dacă are timp printre activităţile sale şi emisiunea de la Kanal D să vină la Târgu-Mureş să facă o prezentare Viggo 2019? Aşa avem onoarea, împreună Viggo Târgu-Mureş din Hotelul Grand şi Zi de Zi, să vă oferim în seara de 30 martie o prezentare de modă by Cătălin Botezatu!”, a declarat Anca Pescar.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE