Home / Administratie / FOTO: Ziua Poliţiei Române sărbătorită alături de poliţiştii trecuţi în rezervă

FOTO: Ziua Poliţiei Române sărbătorită alături de poliţiştii trecuţi în rezervă

Vineri, 22 martie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş, în cadrul unei ședințe festive, 60 de poliţişti care şi-au încetat raporturile de serviciu cu instituţia au fost prezenţi, pentru a sărbători aniversarea a 197 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române.

Activitatea a fost dedicată în special poliţiştilor care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, precum şi în cadrul altor structuri, celor care şi-au dedicat o mare parte din viaţă acestei onorante şi onorabile profesii, îndeplinindu-şi misiunea cu loialitate şi devotament, atât faţă de instituţie, cât şi faţă de societate şi care au purtat cu mândrie uniforma de poliţist de-a lungul carierei lor .

Cu acest prilej, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, alături de domnul Mircea Duşa – prefect al judeţului Mureş, precum şi de reprezentanţi ai instituţiilor colaboratoare din judeţ, i-a felicitat pe toţi cei prezenţi şi le-a mulţumit pentru munca depusă, pentru implicarea de care au dat dovadă şi pentru exemplul oferit comunităţii.

În acest cadru solemn, domnul comisar şef de poliţie Bîltag Dumitru, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, alături de domnul Mircea Duşa- Prefect al judeţului Mureş, a înmânat din partea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, plachete pentru merite deosebite în promovarea siguranţei comunităţii, a sentimentului de demnitate, onoare şi ataşament faţă de tradiţiile şi valorile profesionale.

Totodată, din partea Corpului Naţional al Poliţiştilor – Filiala Mureş au fost înmânate Diplome de excelenţă, ca semn al preţuirii şi înaltei aprecieri pentru activitatea profesională şi serviciul nobil pus în slujba imaginii profesiei de poliţist.

(Comunicat de presă, IPJ Mureş)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Liceul Silvic Gurghiu, în haine complet noi pentru anul școlar 2021-2022

După o perioadă în care a stagnat, proiectul de reabilitare și modernizare a Liceului Silvic …