Home / Administratie / Ervin Molnar (PNL) cere demisia conducerii Aeroportului “Transilvania”

Ervin Molnar (PNL) cere demisia conducerii Aeroportului “Transilvania”

Liderul fracţiunii PNL din Consiliul Judeţean Mureş, consilierul judeţean Ervin Molnar, a cerut joi, 30 mai, într-o şedinţă ordinară de lucru, demisia conducerii executive a Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş. Solicitarea preşedintelui PNL Târgu-Mureş a fost făcută pentru a amenda întârzierea cu care conducerea aeroportului a prezentat, pentru aprobare, situaţiile financiare aferente anului 2018.

O altă nemulţumire exprimată de liderul consilierilor judeţeni liberali a fost introducerea în ultimul moment, în regim de urgenţă, a proiectului, respectiv timpul insuficient avut la dispoziţie pentru studierea a 84 de file de documente.

În alocuţiunea sa, Ervin Molnar a solicitat colegilor din Consiliul Judeţean Mureş retragerea proiectului de pe ordinea de zi şi discutarea sa ulterioară, în cadrul unei şedinţe extraordinare. Propunerea a fost respinsă de majoritatea UDMR – PSD, iar proiectul a intrat pe ordinea de zi, fiind adoptat de aleşii judeţeni.

“Părerea noastră, a Grupului Partidului Naţional Liberal, este că conducerea Aeroportului este incompetentă, nu face faţă unei asemenea activităţi, în consecinţă propunem retragerea acestui material de pe ordinea de zi şi eventual convocarea unei şedinţe extraordinare pentru a ne permite timp suficient să studiem acest material. Nu înţelegem care este motivul pentru care s-a întârziat atât de mult cu întocmirea acestui material, probabil, nu ştiu, conducerea Aeroportului a fost în campanie electorală şi n-a avut timp, iar în consecinţă cerem, le solicităm celor doi membri executivi al Consiliului de Administraţie ai Aeroportului “Transilvania” demisiile de onoare, iar după vacantarea acestor locuri în Consiliul de Administraţie, executivul Consiliului Judeţean să recruteze persoane competente şi calificate pentru aceste posturi, astfel încât Aeroportul “Transilvania” să revină pe locul 4 în topul aeroporturilor din ţară, acolo unde era în anul 2016, în timpul administraţiei liberale a judeţului, şi nu pe locul 11 unde se află momentan”, a afirmat Ervin Molnar.

Alex TOTH

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Captură de droguri! Peste 1,5 kg de cannabis și hașiș confiscate, o persoană arestată!

Peste 1,5 kg de droguri de risc, cannabis (sub formă de plante verzi  şi muguri …