Share

Home / Mica publicitate / Anunț dezbatere

Anunț dezbatere

CÂMPIA BAND COOPERATIVA AGRICOLĂ  SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, pentru proiectul  „Înfiinţare fermă de reproducţie suine în localitatea Pănet”,  propus a fi amplasat în jud. Mureş, com. Pănet  sat Pănet f.nr. identificat prin  CF nr. 50935, nr. Cad 329.

    Tipul deciziei posibile luate de APM Mureş poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

    Raportul la studiul de evaluare a impactului pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, Tg. Mureş str. Podeni nr.10 în zilele de luni-joi între orele 08-1630 şi vineri între orele 08-14 şi la sediul Primariei Panet  în zilele de 18-19.09.2019 între orele08-16 .00

    Documentul(ele) menţionat(e) este (sunt) disponibil(e) şi la următoarea(ele) adresă(e) de internet http://apmms.anpm.ro

    Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, va avea loc la .PRIMARIA PANET  .în data de19.09.2019începând cu orele 15.30 .

    Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Mureş, Tg. Mureş str. Podeni nr.10, până la data de .19.09.2019

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vino să lucrezi la McDonald’s Târgu Mureș!

“Vino să lucrezi la McDonald’s Târgu Mureș și vei avea parte de o echipă prietenoasă, …

Share
Share