Home / Slider / Aquaserv sistează apa pe o stradă importantă din Târgu-Mureş!

Aquaserv sistează apa pe o stradă importantă din Târgu-Mureş!

Compania Aquaserv SA anunţă consumatorii că pentru executarea unor lucrări de investiţii în vederea extinderii/ reabilitării sistemului de distribuţie apă potabilă, se sistează furnizarea apei potabile, în data de 22 octombrie (marţi), între orele 9.00 – 15.00 (estimare), în următoarele zone din Târgu-Mureş: strada Gheorghe Doja nr. 45-81, Szecsneyi Janos nr. 61, 63, 65, 70, Îngustă.

“Aceste investiţii pentru extinderea/ reabilitarea sistemului de distribuţie apă potabilă, sunt cuprinse în contractul de lucrări “Reabilitare/ extindere sisteme de alimentare cu apă şi sisteme de canalizare, staţii de pompare apă potabilă, staţii de pompare ape uzate şi conducte de refulare, sistem SCADA Târgu-Mureş”, din cadrul proiectului “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş”, cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene. Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere”, se precizează într-un comunicat de presă remis de SC Compania Aquaserv SA.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Câți mureșeni au decedat în lunile aprilie și mai 2020, comparativ cu anii anteriori

La nivelul județului Mureș, în lunile martie și aprilie 2020 (cunoscute ca fiind luni în …