Home / Sport / Popicarii mureșeni, locul secund în Cupa României

Popicarii mureșeni, locul secund în Cupa României

Pe arena de popice Electromureș din Târgu Mureș s-a disputat cel de-al doilea turneu din cadrul Cupei României la popice masculin în proba pe echipe. Prezentă cu o echipă cu mai mulți juniori în lot, CSM Târgu Mureș s-a clasat pe locul secund, după cea mai valoroasă echipă din ultimii ani la băieți, CFR Cluj-Napoca. Clujenii au obținut un total de 3310 popice doborâte, cu toți cei șase componenți depășind bariera de 500 „bețe”. Trei dintre aceștia au fost chiar foarte aproape de granița de 600: Vlad Sabău 586 p.d., Bogdan Dudaș 583 p.d. și Mănel Manea 579 p.d. Cu un singur component care a rămas sub această barieră, tinerii popicari de la CSM și-au devansat colegii mult mai experimentați de la Electromureș, 3130-3058, locul 4 revenind formației KSE Târgu secuiesc, cu un total de 3027 p.d.

Rezultatele echipei clasate pe locul secund au fost: Zenko Alpár 539, Benke Zoltán jr. 532, Szilágyi Ervin 529, Szász Levente 528, Fekete Hunor 509 și Hegyi Rolánd 493. De partea cealaltă, doar Boér Lászlo, cu 545 p.d., Lukács Levente, cu 524 p.d. și Nagy Lászlo, cu 511 p.d. au reușit acest lucru.

Următorul turneu va avea loc tot pe arena târgumureșeană, sâmbătă, 30 noiembrie.

Victorie la juniori

Trei dintre componenții echipei CSM au intrat pe arenă și în ziua următoare, când au întâlnit în cadrul etapei a II-a a Campionatului Național al juniorilor formația CSM Satu Mare. Mureșenii au câștigat întâlnirea, dar nu fără emoții, diferența fiind de doar 60 de popici: 3059-2999. În acest duel doar doi dintre componenții echipei au reușit peste 500 de bețe, ambii făcând parte și din echipa care se clasa cu o zi înainte pe locul secund în Cupa României. Aceștia au fost Benke Zoltán și Szász Levente, cu 568, respectiv 555 p.d. În ciuda faptului că de la sătmăreni trei dintre jucători au reușit aceste lucru, deși Kötö Dávid, Hegyi Rolánd, Ferencz Botond și Fazakas Robert au rămas sub bariera de 500, elevii antrenorului Seres Jozsef au obținut victoria.

Citeste si:  Popicarele își păstrează Cupa României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

La o poveste cu Andrei Enyedi, despre fotbal și iar fotbal

Fotbalul are poveștile sale frumoase, multe din ele fiind asimilate mai degrabă trecutului decât prezentului, …