Share

Home / Business / Investiție de 42,5 milioane de lei finalizată de Aquaserv!

Investiție de 42,5 milioane de lei finalizată de Aquaserv!

Reabilitarea aducțiunii de apă potabilă Voiniceni – Sărmașu a fost finalizată, au anunțat reprezentanții SC Compania Aquaserv SA Târgu-Mureș, prin intermediul unui comunicat de presă.

Lucrarea “Aducțiune Voiniceni – Sărmașu – Reabilitarea conductei de aducțiune, stații de pompare și rezervoare apă potabilă“, cofinanţată din fonduri europene, a fost finalizată. În cadrul investiţiei cu o valoare de 42,5 milioane lei, au fost reabilitați 47,12 kilometri de conductă de apă potabilă, au fost reabilitate 3 stații de repompare a apei la Voiniceni, Câmpenița și Pogăceaua, 4 rezervoare de apă potabilă la Voiniceni, Câmpenița, Pogăceaua și Sărmașu, o stație de clorinare a apei de la Câmpenița, fiind construită şi o nouă stație de clorinare a apei la Pogăceaua. În urma acestei investiţii implementate de Compania Aquaserv SA, se vor bucura de o îmbunătăţire a calităţii serviciilor de alimentare cu apă potabilă locuitorii din Ceuașu de Câmpie, Șincai, Râciu, Pogăceaua, Sânpetru de Câmpie și Sărmașu”, se menționează în comunicat.

Potrivit aceleiași surse, contractul de lucrări având ca obiect “Aducțiune Voiniceni – Sărmașu – Reabilitarea conductei de aducțiune, stații de pompare și rezervoare apă potabilă“, a fost semnat în data de 19 septembrie 2014 cu Asocierea Technicas De Desalinizacion De Aguas SA și Tehnoc Trust SA şi a făcut parte din proiectul “Fazarea proiectului Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Mureş”, cofinanțat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene.

”Procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor a fost semnat în 6 decembrie 2019, urmând să înceapă perioada de notificare a defectelor, cu o durată de 12 luni. Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Bărbat rătăcit, găsit după 5 ore de echipele de căutare

Ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Târnăveni a fost sesizat luni, 27 ianuarie, în …

Share
Share