DOLIU: S-a stins din viață un erou al județului Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7318 Vizualizări

DOLIU: S-a stins din viață un erou al județului Mureș!

Unul dintre puținii veterani de război mureșeni care se mai aflau în viață a încetat din viață, miercuri seară, la vârsta de 97 de ani.

”Am pierdut încă un veteran de război! Încă unul din cei 83 care mai trăiesc în tot județul Mureș. Mureșan V. Teodor, în vârstă de 97 de ani, din Miheșul de Câmpie a plecat dintre noi în această seară. A fost nu doar un luptător, ci și un pasionat al cântecului și al poeziei. Îi plăcea foarte mult să citească, chiar și la această vârstă înaintată. Dar mai presus de toate a fost un om cald, cu suflet bun, care se bucura nespus când avea musafiri în bătătură, mai ales dacă erau militari… Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să-ți simțim lipsa, nea Teodor!” a scris, pe pagina sa de Facebook, lt. col. Sergiu-Petru Colceriu, comandantul Comenduirii Garnizoanei Târgu-Mureș.

”L-am vizitat de Paști și ne-am strâns mâna cu gândul revederii. N-a mai putut însă să mai stea… Astăzi a plecat să le cânte îngerilor despre România. Teodor Mureșan, veteranul din Miheș rănit în ’44 pe Tisa, făcea asta mereu și te ruga să mai stai un minut, că mai are o cântare și o rugăciune pusă de el însuși în versuri meșteșugite pe prispa casei. Să-i fie drumul lin!”, a transmis și senatorul Cristian Chirteș, președintele PNL Mureș.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE