Home / Reghin / Reghinenii bolnavi, invitați la Kangoo Jumps

Reghinenii bolnavi, invitați la Kangoo Jumps

Distribuie

După ce anul trecut 80 de persoane au slăbit și au avut îmbunătățiri considerabile ale stării de sănătate, urmând, timp de șase luni, programe sport Kangoo Jumps, în 2020 este rândul altor zece orașe din țară pentru a beneficia de programul ”KAPO – Sănătate pe ghete”, inițiat de Kinga Sebestyen și trei medici specialiști cu renume.

Grupe personalizate

Persoanele cu probleme ale articulațiilor, de coloană, supraponderale, spondoliză sau cu diabet zaharat, ori interesate doar de îmbunătățirea calității vieții cotidiene, au ocazia în următoarele luni să urmeze programul medical de prevenție, fiind monitorizați în permanență de medicii specialiști.

“KAPO este un program ușor de urmat și distractiv, dedicat persoanelor inactive din cauza unor afecțiuni ce îi împiedică să facă activitate fizică. Așa cum am procedat și anul trecut, vom alcătui mai multe grupe cu programe special concepute pentru participanți. Vor fi grupe pentru cei care suferă de afecțiuni cardiovasculare ori respiratorii, diabet ori probleme ale aparatului osteoarticular. Cei care sunt admiși în acest studiu vor face Kangoo Jumps de trei ori pe săptămână, supravegheați în permanență de specialiști, măsurați și evaluați pentru a obține rezultate cât mai bune și a le îmbunătăți calitatea vieții. Rezultatele au fost excepționale în Oradea, avem zeci de oameni care și-au îmbunătățit considerabil starea de sănătate. Au scăpat de durerile de spate, de kilogramele în plus, și-au corectat postura, nivelul colesterolului a scăzut. Echipa de medici a monitorizat toată evoluția și vom include rezultatele concrete într-o carte pe care o vom lansa în curând. Echipa KAPO se mută acum în alte orașe din țară și vom ajuta gratuit persoanele cu aceste probleme de sănătate. Avem săli partenere și instructori parteneri în fiecare localitate”, au transmis reprezentanții KAPO, prin intermediul unui comunicat de presă.

Reghin, pe harta KAPO

Înscrierile se fac trimițând un e-mail la adresa kapo@kingasebestyen.com. Echipa KAPO va fi disponibilă în zece orașe ale României, unul dintre acestea fiind municipiul Reghin, unde înscrierile se fac la instructorul Adina Ința, la numărul de telefon 0745-463.570.

”Persoanele acceptate în studiu vor începe pregătirile în luna februarie, în orașele în care locuiesc”, a precizat Kinga Sebestyen, formator de programe Kangoo Jumps și de acreditare a instructorilor din Europa, deținătoarea unui record Guinness pentru cea mai mare clasă Kangoo Jumps.

Programul KAPO este implementat alături de dr. Alin Iova – medic medicină generală, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportivă și lipoterapie, șef lucrări dr. Dorina Maria Fărcaș – medic primar recuperare medicală, medicină fizică și balneologiem dr. Olivia Ligia Burtă – medic primar medicină de laborator, conferențiar la Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea și dr. Norina Alinta Gâvan –  președinte onorific al Asociației de Podiatrie.

”Intenţia echipei ”KAPO” este de a pune bazele Centrului Pilot ”KAPO- sănătate pe ghete”, unic în Europa de Sud-Est, cu lansarea unui set de programe de instruire/ reabilitare şi recuperare pe ghete pentru spitale, şcoli, grădiniţe, centre de reabilitare şi săli de fitness”, au mai transmis reprezentanții KAPO.

(Redacția)

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Prof. Dr. Horațiu Suciu: ”Sunt convins că echipa Institutului Inimii va continua să facă performanță”

Distribuie Șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institulului Inimii din Târgu Mureș, Prof. Univ. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.