Continuă programul de igienizare și dezinfectare la Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 312 Vizualizări

Continuă programul de igienizare și dezinfectare la Luduș

Continuând programul de igienizare și dezinfectare în campania împotriva răspândirii virusului Covid-19, Primăria orașului Luduș prin operatorul de salubrizare și Direcția „Intervenții Transport Zone Verzi, director Liviu Popa, execută din 27 martie un program de igienizare și dezinfectare a domeniului public.

Se dezinfectează străzile, aleile pietonale, mobilierul urban, parcurile de joacă, stațiile de autobuz, platformele subterane de colectare a deșeurilor, coșurile de gunoi și celelalte spații publice frecventate de cetățeni. În această acțiune se utilizează o substanță pe bază de hipoclorit de sodiu în soluție de 12,5% clor activ, un dezinfectant eficient în combaterea virușilor și bacteriilor.

Primăria orașului face apel la cetățeni să respecte recomandările specialiștilor pentru prevenirea răspândirii virușilor și bacteriilor. Mirosul de clor este ca urmare a utilizării substanțelor și nu afectează cu nimic oamenii. Primăria orașului face tot ce este necesar pentru a diminua riscurile de îmbolnăviri, dar trebuie să fie sprijinită și de cetățenii orașului care sunt obligați să respecte indicațiile impuse de specialiști.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE