Mureș: Aproape 300 de amenzi pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 797 Vizualizări

Mureș: Aproape 300 de amenzi pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare!

Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș a anunțat luni, 30 martie, prin intermediul unui comunicat, că în ultimele 24 de ore ”polițiștii mureșeni au continuat să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara țării.”

”Peste 300 de polițiști din cadrul I.P.J. Mureș au desfășurat peste 460 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii Covid-19. A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 2.580 de persoane și peste 110 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite. Pentru abaterile constatate, cu privire la interdicţiile instituite,  forțele de ordine au aplicat 297 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproximativ 446.000 de lei. Totodată, au fost controlate în trafic 580 peste de autovehicule și legitimate peste 1.540 de persoane”, se menționează în comunicat.

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au mai transmis cetățenilor ”că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni” și, foarte important, ”necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză”.

”Tocmai de aceea, recomandăm tuturor să se informeze doar din surse oficiale”, se arată în comunicat.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE