Mureș: Alte 198 de amenzi pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1931 Vizualizări

Mureș: Alte 198 de amenzi pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare!

Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș a anunțat marți, 31 martie, prin intermediul unui comunicat, că în ultimele 24 de ore, peste 270 de polițiști mureșeni au desfășurat peste 425 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii Covid-19.

Potrivit sursei citate, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 2.800 de persoane, ”iar echipaje mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare.”

De asemenea, 130 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate din județ au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență.

”Ca urmare a acțiunilor, pentru abaterile constatate au fost aplicate 198 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 362.000 de lei, majoritatea pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare nr. 2 și 3”, se menționează în comunicat.

Totodată, o persoană a fost mutată din izolare la domiciliu în carantină instituționalizată, întrucât nu a respectat prevederile legale incidente.

”Au fost controlate în trafic peste 360 de autovehicule și legitimate peste 1.600 de persoane. Polițiștii mureșeni vor continua să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane”, se mai precizează în comunicat.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE