ESTIMARE. Când va fi atins vârful epidemiei de COVID-19 în România Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 745 Vizualizări

ESTIMARE. Când va fi atins vârful epidemiei de COVID-19 în România

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat, luni seara, la postul public de televiziune, că estimările autorităților arată că vârful pandemiei de COVID-19 în România va fi atins în această săptămână.

”Săptămâna asta va fi vârful, un vârf aplatizat, urmând ca de săptămâna viitoare să observăm o scădere”, a afirmat Nelu Tătaru.

”La nivelul țării noastre suntem pe acea pantă ascendentă spre platou. După cum arăta azi Centrul European de Control al Bolilor, în Europa sunt patru țări care sunt spre stabilizare: Polonia, România, Anglia și Suedia. Bulgaria este încă într-un număr crescut de cazuri.  Celelalte state au o oarecare scădere a numărului de cazuri. Suntem de o săptămână pe un platou, înspre stabilizare fără a avea un număr scăzut de cazuri, dar avem un număr constant. Rămâne o perioadă de o săptămână în care să putem face o evaluare să observăm că acest număr nu crește, va fi un număr relativ constant de la o zi la alta, atunci putem ca după o săptămână să ne așteptăm la o scădere a numărului de cazuri”, a mai spus ministrul Sănătății.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE