FOTO: Pregătiri pentru redeschiderea teraselor la Reghin Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2707 Vizualizări

FOTO: Pregătiri pentru redeschiderea teraselor la Reghin

Președintele Klaus Iohannis afirma în cursul serii de joi, 28 mai următoarele: „De la 1 iunie se redeschid terasele. Este însă clar că este nevoie de unele măsuri foarte speciale și acestea vor fi comunicate. Mesele la 2 metri distanță, maxim 4 persoane la o masă și în acest fel lucrurile vor fi sub control”. Vestea a fost primită cu bucurie de cei sătui de atâta stat în casă, astfel că de Ziua Internațională a Copilului așteptarea lor ia sfârșit. Anunțul președintelui i-a făcut pe proprietarii de terase să înceapă să-și pună la punct locațiile, astfel ca ele să-și întâmpine în cele mai bune condiții clienții.

Pregătiri intense la „Dogma”

Renumit odinioară pentru numărul de crâșme pe cap de locuitor, municipiul Reghin își face și el curat în ce privește terasele, unii dintre administratori punând serios umărul la treabă în ultimele săptămâni. Am făcut o mică inspecție în cursul zilei de duminică, să vedem ce și cum s-au pregătit terasele pentru debutul sezonului de vară.

La „Dogma” s-a muncit din greu în ultimele săptămâni, fiind reabilitați inclusiv pereții laterali ai terasei, care necesitau să fie înlocuiți cu ceva mai stabil. La fel și celelalte lucruri au fost puse la punct, astfel că de săptămâna viitoare „Dogma” o să-și primească clienții cu aceiași ospitalitate binecunoscută.

Finisarea ultimelor detalii la „Intim”

Nu la mare distanță, ajungem la Terasa „Intim”, alt loc transformat într-un adevărat șantier în ultimele luni. Pe lângă văruit și pus totul la punct, locul s-a îmbogățit cu noi spații renovate destinate unor noi business-uri. La fel ca și în cazul „Dogma”, sunt mici șansele ca redeschiderea să aibă loc exact pe 1 iunie, vremea fiind principalul inamic al mult așteptatei redeschideri.

Rock Pub Clasim, (re)deschis de luni

Luăm la pas centrul și ajungem la cel mai rock loc din oraș, respctiv la Rock Pub Clasim, unde am dat tot de un șantier, cu spart pereți, turnat ciment, astfel ca locația să fie pusă la punct pentru ziua de luni, când gazdele au dat de înțeles că vor deschide mai spre seară.Singurul impediment al acestei perioade este vremea, care se pare că va continua să-și facă de cap în acest început de iunie, nu îndeajuns de tare încât să țină lumea în casă, sătulă până peste cap de atâta izolare.

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE