Rezultate bune la bacalaureat la Luduș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 398 Vizualizări

Rezultate bune la bacalaureat la Luduș

Liceul Tehnologic nr. 1 Luduș și-a deschis porțile pentru elevii din oraș și din localitățile apropiate în anul 1966 și de-a lungul timpului a constituit o adevărată rampă de lansare pentru nenumărați absolvenți. Acum, mulți dintre aceștia sunt oameni de valoare atât în țară, cât și în Europa sau America.

În acest an la sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat s-au înscris 176 de elevi din promoția curentă. Dintre aceștia au promovat 115 elevi, au fost respinși 55, iar șase nu s-au prezentat la examen. Procentul de promovabilitate de 67,64 % este considerat ca fiind bun având în vedere și condițiile deosebite din acest an.

În clasamentul primelor trei medii generale pe primul loc s-a clasat Adrian Claudiu Astăluș cu media 9,63, urmat de Raul Gabriel David (9,58) și Andra Cămărășan (9,56). S-au înregistarat și cinci note de 10, trei la limba română: Raul Gabriel David, Andra Iacob și Andra Cămărășan, elevi pregătiți la clasă de profesoarele Paula Moldovan și Mihaela Tecar; două note de 10 la biologie: Bianca Banea și Herczeg Maria, eleve pregătite la clasă de profesoara Simona Puiac.

„Pentru asigurarea unui învățământ de calitate, liceul nostru este încadrat doar cu profesori calificați și titulari, ingineri și maiștri cu o temeinică pregătire teoretică și practică. Suntem mândri de trecutul școlii, ne mândrim cu foștii absolvenți din seriile anterioare și ne străduim să dăm societății absolvenți de valoare. Absolvenților noștri din acest an le doresc noroc și mult succes în viață”, a declarat profesorul Corneliu Claudiu Ciucă, directorul Liceului Tehnologic nr. 1 Luduș, încrezător în performanțele cadrelor didactice și ale elevilor.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE