Home / Administratie / Ciprian Dobre, mesaj dur către Soós Zoltán și Péter Ferenc. Liderii PNL locali, criticați pentru ”lipsă de reacție”

Ciprian Dobre, mesaj dur către Soós Zoltán și Péter Ferenc. Liderii PNL locali, criticați pentru ”lipsă de reacție”

Distribuie

Fostul lider al Partidului Național Liberal Mureș și ex-președinte al Consiliului Județean Mureș în perioada 2012-2016, Ciprian Dobre, a publicat joi, 5 noiembrie, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat primarului municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, și președintelui Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, pe tema includerii proiectului inelului ocolitor al municipiului Târgu Mureș pe o listă de 8 proiecte de infrastructură de transport care vor beneficia de finanțare în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.

Inelul ocolitor, ”măr al discordiei”

”De ce sunteți impostori, domnilor?”, se întreabă Ciprian Dobre, care se declară surprins de lipsa de reacție a conducerilor PNL Mureș și PNL Târgu Mureș ”în promovarea unui proiect major pentru Târgu Mureș, aprobat de ministrul PNL al Transporturilor.”
”Este vorba de inelul ocolitor al municipiului, despre care am discutat cu Lucian Bode și cu premierul Ludovic Orban, încă din 18 septembrie, la inaugurarea lotului Iernut-Chețani din Autostrada Transilvania. În mod mincinos, primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán și Președintele Consiliului Județean, Péter Ferenc, își asumă “rezolvarea” acestui proiect, care era demult în lucru pe masa Guvernului. O fac asemeni unor impostori, care își revendică aprobarea inelului de ocolire a Târgu Mureșului, deși nu au avut niciun merit în pașii parcurși până la elaborarea ordinului de ministru. În mod ciudat, liderii PNL din Mureș și Târgu Mureș nu vorbesc despre cea mai mare realizare a Guvernului Orban și a PNL Mureș din acest an. O fac eu, din calitatea de simplu membru PNL. Păcat. Vin alegerile…”, a scris Ciprian Dobre.

Proiect anunțat de Soós Zoltán și Péter Ferenc

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, și președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, au anunțat miercuri, 4 noiembrie, cu prilejul unei conferințe de presă, că în urmă cu o zi, respectiv marți, 3 noiembrie, s-au întâlnit, la București, cu Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, care a aprobat un Ordin care prevede includerea proiectului inelului ocolitor al municipiului Târgu Mureș pe o listă de 8 proiecte de infrastructură de transport care vor beneficia de finanțare în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.

Proiectul are ca beneficiar Primăria municipiului Târgu Mureș, o valoare totală de 438.845.261 de lei, și are ca obiectiv realizarea unui tronson în lungime de 13,52 kilometri, a unui pasaj superior peste strada Gheorghe Doja și calea ferată, a unui pasaj superior peste strada 8 Martie, a unui viaduct peste valea pârâului Budiului și strada Budiului și a 8 intersecții la nivel la intersecțiile cu Bulevardul 1 Decembrie 1918, Calea Sighișoarei zona Shopping City, Calea Sighișoarei zona Viile Dealului Mic, Calea Sighișoarei zona Budiului, sens giratoriu conexiune cu Autostrada A3, strada Libertății, prelungirea străzii Insulei și intersecția străzii Insulei cu strada Barajului.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Haide să plantezi copaci împreună cu Asociația Mureș Runners! „Noi trebuie să dăm tonul schimbării”

Distribuie „Comunitatea crește atunci când fiecare dintre noi acționăm!” este deviza de la care pleacă …

2 comentarii

  1. Destul de jenant ca din 2012 pana in 2020 nu s-a realizat nimic din inelul de ocolire.Si mai jenant este faptul ca inselatorii nu sunt in inchisoare.

  2. Esti foarte constructiv d-le Dobre , tocmai tu care ai facut praf centura inaugurata cu fast impreuna cu Ponta , apoi aeroportul lasat de izbeliste si motor ring mures marile tale esecuri din perioada de glorie a mandatului de la cj mures…ipocrizia este la cote maxime nu-i asa….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.