Reguli noi pentru medici rezidenți, la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 9047 Vizualizări

Reguli noi pentru medici rezidenți, la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș au precizat luni, 23 noiembrie, anumite reguli pentru medicii rezidenți care urmează a fi încadrați în spital, începând cu data de 27 noiembrie.

Conform informaților furnizate pe pagina web a instituției, www.spitalmures.ro, ,,pentru încheierea formelor de încadrare la unitatea angajatoare, sunt necesare următoarele acte: copie după adeverința de repartiție, eliberată de Comisia Locală de Rezidențiat, copie după certificatul de naștere, copie după certificatul de căsătorie, unde este cazul, copie după cartea de identitate, copie după diploma de bacalaureat, copie după diploma de licență sau după adeverința privind promovarea examenului de licență, nota de lichidare, copie după cartea de muncă și adeverință cu vechimea pentru care sunt sau au fost încadrați, număr cont IBAN deschis la una din băncile: Alpha Bank, Bancpost, BCR, BRD, Garanti Banck, ING, OPT Banck, Raiffeisen, Banca Românească, Transilvania, Țiriac Bank, Unicredit, cerere scrisă de mână adresată conducerii unității, prin care să opteze pentru Casa Județeană de Asigurări de Sănătate unde doresc să vizeze contribuția pentru asigurările de sănătate, dosar plic, completat cu nume, prenume, funcția-medic rezident an I, specialitate, nr.telefon și adresă e-mail, dosar medical”.

Dosarul medical se completează și se depune cu adeverința de la medicul de familie, la Cabinetul de Medicina Muncii, camera 4050. Analizele medicale se efectuează și la Laboratorul spitalului cu programare la următorul număr de telefon: 0265-212.111, interior 363. Formularele tip pentru dosarul medical și fișa de protecția muncii se găsesc la intrarea direcțiunii.

,,Situația actuală ne obligă la rugămintea de a vă efectua analizele și avizul psihologic într-un laborator sau cabinet autorizat. Rezultatele vor fi trimise pe adresa de email: medicinamuncii@spitalmures.ro”, au transmis reprezentanții Spitalului Clinic de Urgență Târgu Mureș.

Dosarele complete se depun la sediul instituției, Serviciul Resurse Umane, camera 4107, între orele 7.30 – 8.30 și 14.30 – 15.30. Informații suplimentare se obțin la următorul număr de telefon: 0265-212.111, interior 462.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE