Probleme mari pe șantierul A3 Chețani – Câmpia Turzii! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4133 Vizualizări

Probleme mari pe șantierul A3 Chețani – Câmpia Turzii!

Reprezentanții Asociației Pro Infrastructură au transmis joi, 26 noiembrie, faptul că pentru lucrările de la Autostrada A3 Transilvania între Câmpia Turzii – Chețani, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a plătit factura de 10 milioane de lei către constructorul Straco, însă acesta nu s-a achitat de plățile restante către subcontractorii care lucrează pe proiect.

Potrivit sursei citate, drept urmare, subcontractorul pe partea de terasamente, Marcotim, a primit doar 2 milioane de lei, deși până în momentul de față are lucrări executate de peste 15 milioane de lei, iar subcontractorul Baxcom pe partea de structuri nu a primit niciun leu, iar din această cauză, cei de la Baxcom au început demobilizarea completă, părăsind șantierul definitiv în următoarele zile. Totodată, Marcotim se va retrage din șantier după data de 10 decembrie, urmând să își reanalizeze opțiunile.

,,Din păcate, tabloul trist despre care am discutat în ultimele săptămâni se adeverește pe acest proiect. Vom avea cât de curând un șantier părăsit cu lucrări neprotejate ce se vor degrada și cu subcontractori autohtoni aduși într-o situație financiară nefastă din cauza unui constructor incompetent, impotent, cinic și lipsit de onestitate căruia i s-au făcut mult prea multe concesii din partea CNAIR”, au transmis reprezentanții Asociației Pro Infrastructură.

Andreea ȚIȚIU

Sursa foto: Asociația Pro Infrastructură

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE