Home / Invatamant / Șef nou la Inspectoratul Școlar Județean Mureș

Șef nou la Inspectoratul Școlar Județean Mureș

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Mureș au anunțat prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că începând de luni, 18 ianuarie, prof. drd. Sabin – Gavril Pășcan este numit prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Mureș.

Decizia a fost luată conform Ordinului de Ministru numărul 3086, din 8 ianuarie 2021, ca urmare a retragerii din funcție, din motive personale, a fostului șef al instituției, prof. Claudiu Bîndilă.

În vârstă de 38 de ani, Sabin – Gavril Pășcan a absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universității ,,Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș cu licența la Universitatea ”Babeș Bolyai” din Cluj Napoca, precum și Facultatea de Limba și literatura română din cadrul Universității ,,Spiru Haret” din București. Este specializat pe limba și literatura română – Limba și literatura franceză, având gradul didactic I.

La data de 1 octombrie 2020, apare înmatriculat ca student doctorant în domeniul Istorie, în cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș, avându-l drept conducător de doctorat pe prof.univ.dr. Cornel Sigmirean.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Viceprimar nou la Târnăveni

Primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan, a anunțat pe pagina sa de Facebook, printr-o postare făcută …