Home / Invatamant / Șef nou la Inspectoratul Școlar Județean Mureș

Șef nou la Inspectoratul Școlar Județean Mureș

Distribuie

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Mureș au anunțat prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că începând de luni, 18 ianuarie, prof. drd. Sabin – Gavril Pășcan este numit prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Mureș.

Decizia a fost luată conform Ordinului de Ministru numărul 3086, din 8 ianuarie 2021, ca urmare a retragerii din funcție, din motive personale, a fostului șef al instituției, prof. Claudiu Bîndilă.

În vârstă de 38 de ani, Sabin – Gavril Pășcan a absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universității ,,Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș cu licența la Universitatea ”Babeș Bolyai” din Cluj Napoca, precum și Facultatea de Limba și literatura română din cadrul Universității ,,Spiru Haret” din București. Este specializat pe limba și literatura română – Limba și literatura franceză, având gradul didactic I.

La data de 1 octombrie 2020, apare înmatriculat ca student doctorant în domeniul Istorie, în cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș, avându-l drept conducător de doctorat pe prof.univ.dr. Cornel Sigmirean.

Andreea ȚIȚIU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință de lucru la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR. 87din 15 martie 2024privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.