Local din Târgu Mureș ”vizitat” după ora 23 de polițiști. Zeci de persoane, amendate! Slider
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 6729 Vizualizări

Local din Târgu Mureș ”vizitat” după ora 23 de polițiști. Zeci de persoane, amendate!

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, împreună cu polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș au desfășurat vineri, 19 februarie, imediat după ora 23.00, o acțiune în municipiul Târgu Mureș, pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în urma activităților efectuate a fost întreruptă activitatea unui local public din Târgu Mureș, care se desfășura în spațiu închis cu încălcarea prevederilor legale cu privire la respectarea programului de lucru.

”În momentul intervenției forțelor de ordine, în interiorul localului au fost identificate 32 de persoane. Activitatea a fost întreruptă, iar persoanele prezente au fost legitimate şi sancţionate contravenţional, cu amenzi, în valoare totală de 16.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Totodată, pentru neregulile constatate, faţă de administratorul societății comerciale în cauză, a fost luată măsura sancționării contravenționale, cu amenzi, în valoare totală de 8.000 de lei”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE