VIDEO: Lucreția Cadar: „Ziua de 8 Martie reprezintă un motiv de bucurie pentru noi, toate femeile” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 317 Vizualizări

VIDEO: Lucreția Cadar: „Ziua de 8 Martie reprezintă un motiv de bucurie pentru noi, toate femeile”

Ziua de 8 Martie reprezintă un frumos prilej de recunoștință față de ființa dragă, fier că vorbim da mame, surori, bunici, colege sau prietene, toate având dedicat un gând special cu ocazia Zilei Femeii. Printre cei care au adresat un gând special femeii se numără și Lucreția Cadar, primarul comunei Deda.

„Pentru ziua de 8 Martie, Ziua Femeii, nu pot decât să mă gândesc cu multă înțelegere și cu multă dragoste la toate femeile comunei Deda, să fiu alături de ele pentru că un gând bun, o felicitare, o urare de La Mulți Ani este mereu binevenită. Ca și cea mai gingașă ființă de pe Pământ, femeia este mamă, femeia este soție, bunică, este soră, dar în același timp este omul indispensabil din viața noastră a tuturor. Odată cu venirea primăverii, cu sensibilitatea specifică acestui anotimp, precum și florile care apar, în mod deosebit ghioceii, sunt pentru femei un motiv de bucurie, de dragoste pentru frumos. De aceea, consider că femeia merită tot respectul și toată admirația din partea colaboratorilor, din partea bărbaților. Dar și noi între noi femeile trebuie să fim prietene, să fim ființele care să aducem bucurie și liniște în familie, la locul de muncă, în societate, oriunde ne-am afla”, a precizat Lucreția Cadar.

Lucreția Cadar, primarul comunei Deda

Urări de bine colegelor

Un gând de aleasă prețuire se îndreaptă spre colegele din cadrul Primăriei Deda, mereu încurajate de către edilul șef al comunei Deda.

„Aș dori să transmit colegelor mele din Primăria Deda cele mai bune gânduri. Această zi este cel mai frumos prilej de a transmite cele mai calde urări de bine, de sănătate și fericire colegilor, colaboratoarelor din cadrul Liceului Tegnologic „Vasile Netea”, femeilor din cadrul Centrului medico-social, tuturor femeilor din comuna Deda, din județul Mureș, femeilor de pe întreg globul pământesc. Ziua de 8 Martie reprezintă un motiv de bucurie pentru noi toate femeile pe care îmi doresc să o sărbătorim chiar în aceste condiții de pandemie în condiții ceva mai restrânse, dar la modul frumos, cu respect și cu o floare dăruită fiecărei femei. La Mulți Ani tuturor!”, a fost urarea transmisă de primarul comunei Deda cu ocazia zilei de 8 Martie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE