Home / Sighișoara / Mocănița sighișoreană capătă un suflu nou

Mocănița sighișoreană capătă un suflu nou

Distribuie

Reprezentanții Partidului Național Liberal (PNL) din Consiliul Local Sighișoara, au transmis, printr-o postare făcută în urmă cu câteva zile pe pagina de Facebook Moara Veche, faptul că binecunoscuta mocăniță din municipiu își va relua activitatea din luna aprilie și va circula în fiecare week-end pe traseul provizoriu dintre satele Cornățel și Hosman.

Acest lucru a fost posibil datorită voluntarilor de la Asociația Prietenii Mocăniței care au încercat timp de 13 ani să repună „bătrâna” pe șine.

„Din aprilie, mocănița va circula în fiecare weekend. Bineînțeles, ne bucurăm și apreciam perseverența voluntarilor de la Asociația Prietenii Mocăniței care au luptat mai bine de 13 ani pentru acest moment. „Țugul” va plimba oaspeții între satele Cornățel și Hosman deocamdată. Fiind o inițiativă locală, noi considerăm importantă implicarea tuturor celor interesați în gestionarea turismului local. Astfel, astăzi am invitat vecinii noștri din sat să discutăm ideile comune. Mulțumim și lui Cristi Cismaru de la My Transylvania pentru moderarea întâlnirii”, se mai specifică în postare.

Alex PĂTRAȘCU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai aspru post al Bisericii Ortodoxe

Distribuie Luni, 18 martie, a început Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși din România și nu …

1 comentariu

  1. Cornățel și Hosman sunt în județul Sibiu și de acolo până la Sighișoara sunt aproape 100km. Inițiativa înființării asociației aparține unor sibieni care prin voluntariat și sponsorizări au reușit de câțiva ani să repună în circulație mocănița pe un segment mic din linia Sibiu-Agnita. Aportul liberalilor sighișoreni este zero și se laudă cu ceva în care nu au nici un merit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.