Home / Mica publicitate / ANUNȚUL PRIVIND VÂNZAREA PENTRU BUNURI MOBILE

ANUNȚUL PRIVIND VÂNZAREA PENTRU BUNURI MOBILE

În temeiul art. 250  alin. (1) din Legea nr. 207/2015, privind Codul de procedură fiscală, cu modificările și completările ulterioare se face cunoscut prin prezenta că, în ziua de 28 SEPTEMBRIE 2021, ora 11, în orașul Luduș, str. Republicii, nr. 25, se vor vinde la licitație publică următoarele bunuri mobile, aparținând debitorului:

SC SM&MM COM S.R.L. cu sediul în localitatea Luduș, str. Nicolae Grigorescu, nr. 2B, jud. Mureș, avand CUI 24751501, obligații restante în suma de 514.871 lei, se vor valorifica prin licitație publica următoarele bunuri mobile situate în Luduș, str. Nicolae Grigorescu, nr. 2B, jud. Mureș:

          – Autoturism marca FORD tipul COUDAR, nr. de înmatriculare MS-01-HLI, nr. Identificare WFOHT60T7X5217014, an de fabricație 1999, preț de pornire 2.020 lei. Prețurile conțin TVA.

Pentru participarea la licitaţie ofertanţii depun, cu cel putin o zi inainte de data licitației, următoarele documente:

    a) oferta de cumpărare;

    b) dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie (plata garanției de participare în cuantum de 10% din prețul de pornire a licitației se face în contul IBAN RO62TREZ4765067XXX014298 beneficiar A.J.F.P. Mureș cod de identificare fiscală 4322637 deschis la Trezoreria Tg. Mureș .

    c) împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;

    d) pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;

  e) pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;

    f) pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;

    g) pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport:

    h) declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul

          Invităm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să inștiințeze organul de executare până cel târziu cu o zi înainte de data programată pentru licitație.

          Impotriva prezentului înscris cel interesat poate introduce contestație la instanța judecătorească competentă, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoștință, în conformitate cu prevederile art. 260-261 din Legea nr. 207/2015, privind Codul de procedură fiscală, cu modificările și completările ulterioare.

          Orice alte informații vor fi oferite la numerele de telefon 0265/411321, 0265/413222, 0265/413224 sau la sediul Serviciului Fiscal Orășenesc Luduș.

                                                                Șef Serviciu

                                                                Daniela Pop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND FINALIZAREA IMPLEMENTĂRII PROIECTULUI

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share