Home / Business / Expoziție de flori cu vânzare, la Târgu Mureș

Expoziție de flori cu vânzare, la Târgu Mureș

Municipiul Târgu Mureș organizează în perioada 28 octombrie – 7 noiembrie 2021 Târgul de flori cu vânzare, în Piața Trandafirilor – scuar – zona Ceasului Floral.

Pe această cale, invităm producătorii de flori locali și din județ să participe la acest eveniment cu flori și aranjamente florale specifice sezonului.

Cererile de participare însoțite de:

– Copie BI/CI;

– Atestat de producător agricol valabil, vizat pe anul 2021 – se pot depune până la data de 22 octombrie 2021 (inclusiv) – cel târziu până la ora 10.00 – la sediul instituției: Piața Victoriei nr. 3, camera 15 – Biroul Unic;

Suprafața unui amplasament va fi de 9 metri pătrați obligatoriu;

Mobilierul impus pentru desfășurarea activității este: pavilion expozițional/ cort (în stare bună) de 3 metri x 3 metri (alb sau crem), care va fi achiziționat pe seama și pe cheltuiala producătorului;

Fiecare producător va primi un singur amplasament, prioritate având producătorii din Târgu Mureș, apoi cei din județul Mureș.

Atribuirea se va face prin  tragere la sorți, în data de 25 octombrie 2021 – ora 12.00 – la sediul Serviciului Public – Administrația Domeniului Public (în curtea instituției) – strada Kós Károly nr. 1/B.

Avizele care se vor emite de către compartimentele de specialitate, respectiv Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Privat precum și Serviciul Autorizări Activități Economice se vor elibera în data de 27 octombrie 2021 la sediul Serviciului de Administrare a Domeniului Public și Privat, strada  Kós Károly nr. 1/B.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea prevederilor legale în vigoare referitoare la măsurile care se impun pe durata stării de alertă, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citeste si:  Doru Borșan, laureat la Royal Investment Summit pentru ”Cea mai inovativă tehnologie digitală”

(Comunicat de presă, Primăria municipiului Târgu Mureș)     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Secretul constă în alegeri corecte! Iată pe ce se bazează majoritatea femeilor când vine vorba de alegerea carierei

Dacă ai ales să citești acest articol, atunci fie că ești pe drumul de a-ți …