Ai prins peștele cel mare? Descoperă ce trebuie să aibă orice pescar în trusa lui timp liber
  • gabriela.belean
  • 0 comentarii
  • 319 Vizualizări

Ai prins peștele cel mare? Descoperă ce trebuie să aibă orice pescar în trusa lui

Orice pescar știe că sunt câteva lucruri importante când vine vorba de peste și anume: protecția, păstrarea și cântărirea acestuia. Pescarii profesioniști știu că după ce au prins prada, aceasta nu se poate hrăni sau nu poate înota dacă nu are parte de o îngrijire adecvată, ceea ce înseamnă că nu mai trăiesc atât de mult pe cât ar trebui. Este important ca peștele prins să se întoarcă în apă sănătos. Protecția peștelui este vitală, iar dacă vrei să fii un pescar profesionist, e important să ai în trusa ta mai multe accesorii și elemente pentru protecția, păstrarea și cântărirea peștelui. Dacă vrei să afli care sunt acestea, citește în continuare acest articol.

Iată 5 accesorii ale unui pescar profesionist

Juvelnic

Pentru zilele de competiție, dar și pentru pescuitul amator, ai nevoie de un juvelnic de calitate care să dispună de un cadru rezistent și o plasă care să nu rănească peștii. Poți alege mai multe accesorii pentru protecția peștelui de la fishingmall. Una din calitățile cele mai importante ale unui juvelnic este să se usuce rapid și să nu păstreze mirosul.

Minciog

Orice pescar visează să prindă o captura mare. Pregătește-te pentru ziua în care acest lucru se va întâmplă, fiindcă este posibil să aduci pradă cu succes la mal și acesta să-ți scape. Soluția e simplă! Ai nevoie de un minciog. Există mai multe modele din care poți alege în funcție de nevoile tale.

Saci de cântărire

Satisfacția unui pescar stă în cantitatea de pește prinsă. Poți face acest lucru mai ușor cu ajutorul unui sac de cântărire care este rezistent la apă și protejează peștii și îi face mai ușor de transportat și de cântărit. Optează pentru un produs de calitate rezistent și durabil.

Cântar

Cântarele de pescuit pot fi digitale sau mecanice și se aleg în funcție de numărul de kilograme și de sistemul de prindere. Cântarul, împreună cu saci de cântărire ar trebui să fie nelipsiți din trusa unui pescar profesionist.

Antiseptice

Fie că ești un pescar de apa dulce, fie că abia aștepți să prinzi unul din peștii din Marea Neagră, nu trebuie să lipsească din trusa ta un antiseptic. Acesta ajută la tratarea rănilor peștilor, ca aceștia să se întoarcă în siguranță înapoi în mediul lor natural. Este un produs care nu trebuie să lipsească din trusa niciunui pescar. 

Ești gata de pescuit? Completează-ți trusa cu produsele care îți lipsesc și pregătește-te pentru un nou sezon. Fii responsabil de natura, indiferent că ești un pescar amator sau cu experiență care iubește să pescuiască în zona de apă dulce sau de apă sărată. Oricare din produsele de mai sus sunt indispensabile unui pescar adevărat!

Sursa foto: Pexels.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE