Concurentul numărul 1 al ChatGPT își schimbă numele din Bard în Gemini timp liber
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 79 Vizualizări

Concurentul numărul 1 al ChatGPT își schimbă numele din Bard în Gemini

Google a anunțat joi, 8 februarie, că se va face o schimbare majoră pentru chatbotul și asistentul său de inteligență artificială, al cărui nume va fi schimbat din Bardi în Gemeni. Compania a anunțat și o nouă aplicație și opțiune de abonamente, transmite CNBC, potrivit g4medi.ro.

Principalul concurent al ChatGPT-ului al Open AI, Bard, se va numi de acum Gemini, asemeni suitei de modele AI (Artificial Inteligence – în traducere Inteligență Artificială) care alimentează chatbotul. Astfel, Google a anunțat, de asemenea, noi modalități prin care consumatorii pot accesa de acum înainte instrumentul de Inteligență Artificială. Începând cu data de joi, 8 februarie, utilizatorii de Android pot descărca o nouă aplicație dedicată Gemini, iar utilizatorii de iPhone pot folosi Gemini în aplicația Google pe iOS.

Ofertele de aplicații de genul acesta, cât și rebrandingul, subliniază angajamentul companiei de a investi în asitenți sau agenți robotizați, un termen adesea folosit pentru descriere instrumentelor, de la chatbot la asistenți de codare și alte instrumente de productivitate.  Schimbările Google Gemini sunt un prim pas către „construirea unui adevărat asistent AI”, a declarat miercuri Sissie Hsiao, vicepreşedinte la Google şi director general pentru Google Assistant şi Bard, miercuri, 7 februarie.

Accesul pe pagina Google costă 19,99 dolari pe lună prin Google One, oferta de stocare plătită a companiei. Pentru abonaţii existenţi ai Google One, preţul include planurile de stocare pentru care ar putea plăti deja.

(L.P.)

Sursa foto: freepik.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE