Spectacole caritabile de Crăciun Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 238 Vizualizări

Spectacole caritabile de Crăciun

Consiliul Județean Mureș, alături de Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecția Copilului Mureș și Teatrul ”Ariel”, organizează o serie de spectacole caritabile cu titlul „Împreună pentru Copiii Noștri”.

Scopul evenimentelor este de a aduce spiritul Crăciunului în viața copiilor din medii defavorizate din județul Mureș. Pentru a realiza acest lucru, Teatrul ”Ariel” va oferi bilete gratuite pentru 140 de copii la piesele sale ”A legszebb ajándék” și ”Povești de spus la brad”, spectacole programate pentru data de 15 decembrie, de la 10.00 și 18.00, precum și pentru data de 16 decembrie, de la ora 17.00.

”Totodată, în cadrul evenimentului copiii se vor întâlni cu Moș Crăciun care le va dărui o mică atenție. La spectacolele caritabile vor participa copiii Fundației Regenboog Curcubeu Szivárvány, Fundația Lazarenum – Casa de copii Lidia, Asociația Sf. Elisabeta, Casa de copii Dorcas, Centrul Maternal Târgu Mureș, casele familiale din Reghin, Sângeorgiu de Pădure, Sâncraiu de Mureș, Serviciul de Intervenție în Regim de Urgență Târgu Mureș și Centrele Rezidențiale pentru Copii cu Deficiențe Neuropsihiatrice din Târgu Mureș, Sighișoara și Ceaușu de Câmpie”, a informat Biroul de presă al Consiliului Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, la inițiativa președintelui Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, și vicepreședintelui Kovács Mihály Levente ”peste 140 de copii aflați în situații dificile vor avea parte de un spectacol de neuitat în următoarele două zile.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE