”Târgul Mureșenilor”, în luna februarie Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 401 Vizualizări

”Târgul Mureșenilor”, în luna februarie

Piața Trandafirilor din Târgu Mureș va găzdui, în perioada 10-14 februarie, între orele 10.00 – 20.00, prima ediție a evenimentului ”Târgul Mureșenilor”.

”Expozanți, meșteșugari, producători locali și artizani vor fi prezenți la acest târg, cu produse tradiționale, hand-made și de artizanat, precum și românești, bijuterii și produse lucrate manual, creme și săpunuri naturale, lavandă, aranjamente florale, dar și alte produse pe care vă invităm să le descoperiți. Și pentru că asta nu e tot, pregătiți-vă să vă delectați simțurile cu preparate gustoase: plăcinte și cozonaci de casă, pâine proaspătă, standuri cu baklava și dulciuri turcești, băuturi îmbietoare, dar și alte bucate alese. Prioritate la înscrierea la acest eveniment îl au producătorii din județul Mureș. Recomandăm vizitatorilor să poarte mască de protecție, să păstreze distanța de siguranță față de alte persoane și să se dezinfecteze cât mai des pe mâini”, au informat organizatorii.

Persoanele care doresc să își expună comercializeze produsele în cadrul acestui târg sunt rugate să apeleze la numărul de telefon 0748-912.460, persoană de contact Gyarmati Izabella. 

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE