Bugetare participativă cu zeci de proiecte la Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 473 Vizualizări

Bugetare participativă cu zeci de proiecte la Târgu Mureș

Bugetarea participativă, procesul derulat de Primăria Târgu Mureș prin care 84 de proiecte au fost depuse la începutul anului spre a fi evaluate pentru aprobare, a trecut luni, 7 februarie, de prima etapă a selecției.

Ideile și inițiativele târgumureșenilor sunt transformate în realitate prin această acțiune care îndeamnă membrii comunității să se implice pentru a îmbunătăți calitatea vieții din orașul Târgu Mureș, fiindu-le pus la dispoziție bugetul local.

Astfel, o comisie formată din specialiști din diverse domenii și consilieri locali a analizat fiecare proiect în parte, urmând să le supună votului pe cele care respectă criteriile.

„Proiectele concrete care au răspuns unui obiectiv de interes general, care nu au avut un caracter politic sau comercial și s-au încadrat în bugetul maxim alocat au trecut în etapa a doua. Săptămâna viitoare comisia va analiza în detaliu și va decide care dintre proiectele propuse vor fi publicate, astfel încât să beneficieze de votul târgumureșenilor”, au informat marți, 8 februarie, reprezentanții Serviciului de Relații Interne și Internaționale al Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

Conform aceleiași surse, cetățenii vor putea vota proiectele propuse pe platforma oficială a acțiunii, www.bugetareparticipativa.tirgumures.ro.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE