FOTO: Garsonieră de 10 mp din Târgu Mureș, închiriată cu 240 de euro/lunar! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 21242 Vizualizări

FOTO: Garsonieră de 10 mp din Târgu Mureș, închiriată cu 240 de euro/lunar!

Un anunț recent care viza închirierea unei garsoniere de 11 metri pătrați din Cluj Napoca, pentru suma de 200 de euro/lunar, a devenit viral pe rețelele de socializare, strângând peste 12.000 de distribuiri și mai mult de 56.000 de comentarii.

”S-a găsit o domnișoară, tânără, care va locui singură, pentru ea cică ar fi suficient. După 5-6 ore de activitate, anunțul a început să devină viral. Din prețul inițial s-au mai negociat încă 20 de euro, deci practic prețul final de închiriere a fost de 180 de euro”, a anunțat, după câteva zile, proprietarul agenției imobiliare care făcea respectiva ofertă.

Ofertă mureșeană, peste cea clujeană: 1.200 de lei pentru 10 metri pătrați!

Folosind modelul clujean, cotidianul Zi de Zi a găsit o ofertă aproape similară, respectiv o garsonieră situată în zona Unic – Piața Mică din cartierul târgumureșean 7 Noiembrie, oferită pentru chirie, începând cu data de 12 februarie 2022, pentru suma de 1.200 de lei/lunar.

Potrivit anunțului publicat pe paginile web www.romimo.ro și www.publi24.ro, garsoniera are suprafața utilă de 10 metri pătrați, iar posibilii clienți au la dispoziție și o scurtă descriere: ”Dau în chirie o cameră mobilată de 10 metri pătrați la etajul 4 pentru o persoană. Încălzire cu calorifer electric. Geam termopan. Ușă metalică. Dotări: cabină de duș, chicinetă (chiuvetă bucătărie, frigider, mașină de spălat, hotă), grup sanitar, pat, masă, 2 scaune, bibliotecă. Contract pe 1 an la notar. 1.200 lei pe lună. Cer garanție și avans o lună chiria.”

Totodată, potențialii clienți au la dispoziție și o galerie foto sugestivă pentru a realiza ”harta” garsonierei. Practic, imediat la intrare, pe partea dreaptă se află o măsuță și o mașină de spălat. Aproape lipită de mașina de spălat, în colțul camerei, este amenajată o frumoasă cabină de duș care se învecinează cu chicineta. Cercul este ”închis” de ușa unei încăperi minusculă în care se află un wc și de un pat deasupra căruia se află un corp de bibliotecă.

(Redacția)



Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE