FOTO: Prefectul Mara Togănel, mesaj antidrog la ”Papiu” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 385 Vizualizări

FOTO: Prefectul Mara Togănel, mesaj antidrog la ”Papiu”

Specialiştii Agenției Naționale Antidrog din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș, alături de prefectul judeţului Mureș, Mara Togănel, au continuat activitățile de prevenire a consumului de droguri în unitățile de învățământ din județul Mureș.

În acest sens, vineri, 18 februarie, au fost derulate o serie de activităţi specifice, de informare cu privire la problematica consumului de droguri, adresate elevilor de la Colegiul Național “Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș.

”Aflați în mijlocul elevilor și al cadrelor didactice de la liceul mai-sus amintit, prefectul judeţului Mureș, doamna Mara Togănel, și coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureş, Ion Aleodor Roman, au abordat următoarele teme: efectele consumului de droguri asupra sănătăţii, precum şi problemele sociale pe care le creează, motivele debutului în consumul de droguri, promovarea concursului național “Mesajul meu antidrog”, au informat reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș.

”Poți fi cool, fără droguri! Te poți relaxa citind o carte, călătorind sau dacă practici un sport care te pasionează. Te poți integra într-un grup fără a face compromisuri care să îți afecteze viața, trebuie doar să găsești anturajul potrivit. Astăzi am discutat despre pericolul consumului de droguri cu elevii colegiului care m-a format și pe mine, Colegiul Național “Alexandru Papiu Ilarian” Târgu Mureș”, a transmis prefectul județului Mureș.

(A.T.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE