FOTO: Târg de Mărțișor în Parcul Central din Reghin Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 365 Vizualizări

FOTO: Târg de Mărțișor în Parcul Central din Reghin

Duminică, 27 februarie, în Parcul Central din Municpiul Reghin a debutat ediția din acest an a Târgului de Mărțișor și de 8 Martie, eveniment organizat de Primăria Municipiului Reghin. Parcul Central devine astfel locul ideal pentru reghinenii care vor să-și achiziționeze simbolul venirii primăverii și nu numai, dată fiind oferta variată a standurile prezente.

De la mărțișoarele handmade la cele convenționale, cei care trec pragul au la dispoziție o ofertă pe cât de diversă, pe atât de colorată și plină de originalitate, cu precădere cea din partea celor cu o imaginație bogată regăsită din plin în mărțișoarele expuse spre vânzare. Printre acestea se numără și cele confecționate de elevii Liceului Teoretic ”Lucian Blaga” în cadrul Târgulul Mărțișorului Blaga”.

„În luna februarie, biblioteca Liceului Teoretic ”Lucian Blaga” s-a transformat într-un atelier de mărțișoare. Activitate care a pus în valoare obiectul handemade, încurajând creativitatea elevilor, dar și originalitatea și diversitatea. Mărțișoarele astfel realizate s-au vândut cu prețuri între trei și cinci lei. Fondul obținut se va folosi exclusiv in achiziționarea de cărți noi pentru biblioteca liceului”, ne-a declarat Sanda Simon, bibliotecar în cadrul Liceului Teoretic ”Lucian Blaga”.

Alt stand care a atras atenția trecătorilor a fost ”Zori Kids” din Reghin, asociatie non-profit cu scop umanitar care încearcă să aducă o nouă speranță persoanelor din aria autismului. Frumoasele mărțișoare expuse la vânzare sunt rodul muncii părinților și copilașilor care beneficiază de serviciile centrului ”Zori Kids” din Reghin, ”Mărțișoare 100% Zori Kids” după cum ne-a spus Alina Farkas, președintele Asociației ”Zori Kids.”

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE