Liceul ”Gheorghe Marinescu”, acreditare de testare OXFORD Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 485 Vizualizări

Liceul ”Gheorghe Marinescu”, acreditare de testare OXFORD

Liceul Teoretic ”Gheorghe Marinescu” din Târgu Mureș a devenit centru acreditat de testare OXFORD, oferind elevilor, pe lângă certificatul Cambridge, o nouă posibilitate de echivalare a competențelor lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat.

Oxford Test of English este un test de competență generală la mai multe niveluri, care evaluează capacitatea de a înțelege și comunica eficient în limba engleză, potrivit explicațiilor date de Cristian Vulc director Liceului ”Gheorghe Marinescu”.

Citește și:

Testul acoperă toate cele patru competențe de limbă: Speaking, Listening, Reading și Writing și raportează rezultatele pentru nivelurile CEFR: A2, B1 si B2. Modulele de Reading si Listening sunt adaptate ca dificultate, în funcție de răspunsurile persoanei testate, ceea ce face ca testul să fie mai motivant, să dureze mai puțin și să ofere o evaluare mai precisă decât alte teste de limbă. Modulele de Speaking si Writing folosesc probe aleatorii, conferind individualitate fiecarui test.

Durata testului este de aproximativ 2 ore, Liceul Teoretic Gheorghe Marinescu Târgu Mureș punând la dispoziție în cadrul acestui parteneriat dotarea excepțională, logistica și întreaga considerație pentru ca centrul să reprezinte el însuși un reper în pregătirea și evaluarea elevilor pentru acest tip de competență lingvistică.

Avantajele testării

Avantajele se regăsesc în programarea online, testare online și  rezultate online. Modulele de Reading și Listening sunt adaptate în funcție de nivelul persoanei testate, iar testele nu sunt niciodată prea grele sau prea ușoare. Durata de timp a testării este mai scurtă, condițiile de testare sunt sigure, cu mediu online securizat. Adaptabilitatea itemilor de testare reduce riscul de malpraxis.

Primirea rezultatelor pentru probele de Reading și Listening se fac în ziua testării, iar rezultatele pentru testele de Speaking și Writing în termen de 14 zile.

Există posibilitatea de a repeta testarea unuia dintre module sau a unei combinații a acestora. Există testări disponibile 365 de zile pe an și posibilitate de testare în 14 zile după programare.

Felicitări Grupului școlar pentru reușită!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE