VIDEO: Chef Pietro Benedetto, convoi de ajutoare din Italia Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 565 Vizualizări

VIDEO: Chef Pietro Benedetto, convoi de ajutoare din Italia

Un convoi umanitar din Italia a ajuns în Târgu Mureș. Ajutoarele au fost trimise din provincia Sant’Arcangelo Potenza, prin firma Transar. Haine, alimente, plapume, medicamente, un TIR încărcat cu de toate. Bunurile au fost donate de către cetățenii parohiei Sant’Arcangelo cu colaborarea Antoniettei Modarelli. Odată ajunse la noi în oraș, acestea sunt coordonate de către Chef Pietro Benedetto, patronul restaurantului La Piazzetta.

Citește și https://www.zi-de-zi.ro/2022/03/16/refugiatii-ucrainieni-angajari/

Odată cu începerea războiului în Ucraina, zeci de mii de oameni și-au părăsit casele. Au trecut granițele în căutarea unui refugiu și aici au găsit speranță. La Târgu Mureș, Chef Pietro Benedetto dovedește că solidaritatea este excepțională. El a simțit nevoia să dea o mână de ajutor pentru oamenii care trăiesc cu teama că nu va exista un „mâine”. “Aceste bunuri sunt destinate refugiaţilor de război ucraineni, imediat ce au sosit sunt împărţite şi transportate unde este necesar, Cluj, Brașov, Sighișoara, Sovata. Este nevoie în special de medicamente și alimente. Vremea este foarte rece, oamenii stau zile întregi în frig, cei mai mulți ajung cu febră. În fiecare săptămână va sosi un TIR cu ajutoare. Vreau să mulțumesc încă o dată tuturor persoanelor care s-au implicat. Mulțumesc parohiei San’Arcangelo, comunei și cetățenilor din Sant’Archangelo care au muncit din greu pentru a realiza toate acestea.”, ne-a declarat Chef Pietro Benedetto. În zilele următoare se anunță un număr mai mare de refugiați. Primele nevoi vor fi cele legate de cazare, asistență medicală și hrană.

Convoiul umanitar a fost posibil datorită Associazione Cuochi Italiani din România, prin GSE – Grupul de Solidaritate și Urgență. Mulțumim coordonatorului Chef Pietro Benedetto, Restaurant La Piazzetta Târgu Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE