Refugiații ucrainieni, angajări Social
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 393 Vizualizări

Refugiații ucrainieni, angajări

Un angajator din județul Mureș oferă 36 de locuri de muncă pentru refugiații ucrainieni aflați în România. Anunțul este postat pe pagina de facebook a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș.

Sunt disponibile 30 de posturi de muncitori necalificați la asamblarea, montarea pieselor, 2 posturi de lăcătuși mecanici, 2 posturi de electricieni echipamente electrice și energetice și 2 posturi de reglori mașini unelte.

Sediul firmei este în localitatea Sângeorgiu de Mureș.

Citește și https://www.zi-de-zi.ro/2022/01/18/participanti-la-programe-de-formare-profesionala/

Angajatorul oferă salar de 2550 lei pentru refugiații ucrainieni, muncitori necalificați, iar pentru lăcătuși, electricieni și reglori salariul lunar este de 3350 lei. Se acordă tichete de masă și se asigură transportul salariaților.

Informații suplimentare se pot obține de la AJOFM Mureş  din Târgu Mureş, strada Iuliu Maniu, nr. 2, la numerele de telefon 0265.266553 sau 0265.269247 int. 109.sau prin email ajofm.ms@anofm.gov.ro.

Toți cetăţenii ucraineni care intră în România şi doresc să se angajeze o pot face fără niciun fel de aviz sau restricţie. Angajările se fac în baza unei declarații pe propria răspundere.  Prin această declarație ei își asumă că îndeplinesc condiţiile de pregătire profesională şi experienţă în activitate necesare ocupării postului pe care urmează să fie încadrați. Totodată, declară că nu au antecedente penale incompatibile cu activitatea pe care urmează să o desfăşoare. Legea a fost modificată la începutul lunii martie.  Inapte de muncă, persoanele cu dizabilităţi vor putea beneficia de protecţie şi tratament în centrele din ţara noastră.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE