Apel făcut de Crucea Roșie, filiala Mureș Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 220 Vizualizări

Apel făcut de Crucea Roșie, filiala Mureș

Hotelul Tineretului găzduiește 22 de refugiați ucrainieni, adulți și copii, cel mai mic fiind o fetiță de 3 săptămâni. Odată ce au ajuns aici li s-a oferit imediat masa de seară și produse de igienă personală. Totodată, un medic voluntar s-a ocupat de cei care aveau probleme de sănătate. Au continuat cu mic dejun și cina, Primăria, prin Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș asigurând prânzul. Din data de 13 martie Organizația Facem și Liga Studenților au preluat pregătirea cinei.

Pe lângă donațiile trimise în Ucraina, se acordă ajutor unui număr din ce în ce mai mare de refugiați aflați în județul nostru. Acum, mai mult ca oricând, este nevoie de sprijinul celor cărora le pasă de suferința semenilor. Crucea Roșie Română Filiala Mureș a făcut un apel pe pagina lor de facebook. Pe lângă produse de igienă personală, haine și lenjerie de corp, este nevoie de apă și alimente, în ambalaj sigilat și neexpirate. Voluntarii le vor prelua de la recepția Hotelului Tineretului, de pe str. Nicolae Grigorescu nr.1), intrarea principală, zilnic între 10-18.

Citește și https://www.zi-de-zi.ro/2022/03/04/dr-alexandru-lupsa-sprijin-pentru-un-spital-din-ucraina/

Pentru mic dejun: cereale, batoane din cereale, lapte (preferabil UHT), unt la cutie, brânză topită (triunghiuri sau felii ambalate individual), cașcaval feliat, salam feliat, pateuri, miere, dulciuri, ceai, zahăr în pliculețe, ardei, castraveți, roșii, fructe.

Pentru cină: paste, orez, făină, mălai, fasole, cartofi, legume congelate sau în conserve, conserve de carne, sosuri pentru paste, condimente.

Este nevoie și de produse de unică folosință: caserole, boluri, farfurii, tacâmuri, pahare. Cei care doresc să doneze pentru refugiați cantități mari (firme, primării) sunt rugați să se programeze pentru descărcarea la un depozit, telefon 0734449930

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE