Dr. Alexandru Lupșa, sprijin pentru un spital din Ucraina Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 494 Vizualizări

Dr. Alexandru Lupșa, sprijin pentru un spital din Ucraina

Fundația Transilvană ALPHA (FTA) în ziua de 3 martie a finalizat un proiect de donații medicale țintite, către un spital din Ucraina, derulat în parteneriat cu o organizație umanitara, oameni minunați, din Sighetul Marmației. Au făcut posibil acest transport Blijvende Hulp voor Roemenie prin finanțare, GAIN (prin resurse materiale), Farmacia Socială prin achiziția și pregătirea medicamentelor și materialelor sanitare, întregii echipe a FTA, care au pregătit, încărcat, livrat, susținut afectiv, moral și voluntar.

Membrii Fundației, împreună cu partenerii noi sau cei fideli de 30 de ani, continuă să îndeplinească misiunea umanitară. “Mulțumim noului nostru prieten, Asociația “Cunoaște-i Nu Discrimina” din Sighetul Marmației pentru parteneriatul în identificarea contactelor și nevoilor concrete ale spitalului Ucrainian și a comandamentului de stare de urgenta, către care a plecat azi dimineața, 4 Martie 2022 Donația, din Sighet” a menționat pe pagina sa de facebook dr. Alexandru Lupșa, preşedintele Fundaţiei Alpha Transilvană din Târgu-Mureş.

Campania Ajutor pentru Ucraina continuă la FTA pînă când va fi nevoie, atât în parteneriat cu autoritățile municipiului (Primărie, DAS), județene și prefectura, Crucea Roșie Mureș, cât și cu ONG-uri partenere, firme și persoane fizice donatoare de resurse sau de voluntariat. Cei care vor să se alăture, mai multe informații pot obține la 0265 257057 FTA, tel. personal 0722632588.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE