Aplicație nouă pentru vizitatorii Salinei Praid Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 691 Vizualizări

Aplicație nouă pentru vizitatorii Salinei Praid

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a vizitat vineri, 1 aprilie, Salina Praid, prilej cu care a fost lansată aplicația ”Salina Praid App”, care conține informații utile pentru turiștii care vizitează salina.

”Salrom a lansat “Salina Praid App”, o aplicaţie pentru turiştii care îşi doresc să viziteze Salina Praid şi care vor să cunoască istoricul salinei, informaţii despre principalele atracţii şi agenda evenimentelor organizate în salină, informaţii cu privire la beneficiile terapiei cu aerosoli, dar şi referitoare la acces, parcare sau tarife”, a precizat Florin Spătaru.

Potrivit ministrului Economiei, aplicația va fi funcțională chiar și la adâncimea de 120 de metri și va fi disponibilă în toate cele cinci saline ale Societății Naționale a Sării SA: Praid, Slănic Prahova, Ocnele Mari, Cacica și Târgu Ocna.

”Am fost plăcut surprins să aflu că Salina Praid găzduieşte şi singurul depozit din ţară unde o fabrică de lactate de la Sovata maturează brânzeturi, sortimente 100% româneşti, care sunt foarte apreciate de consumatori pe piaţă”, a mai precizat Florin Spătaru.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE