Buget aprobat la Administrativ Serv Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 355 Vizualizări

Buget aprobat la Administrativ Serv Luduș

La începutul anului 2022, Liviu Popa, președintele Consiliului de Administrație al societății Administrativ Serv Luduș SRL, având ca unic acționar Consiliul Local Luduș, a solicitat Legislativului local aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli aferent anului 2022 cu anexele:  Bugetul de venituri și cheltuieli; Detalierea indicatorilor economico-financiari prevăzuți în bugetul de venituri și cheltuieli și repartizarea pe trimestre a acestora; Gradul de realizare al veniturilor;  Program de investiții, dotări și surse de finanțare; Măsuri de îmbunătățire a rezultatului brut și de reducere a plăților restante.

Într-o Notă privind fundamentarea proiectului de Buget de Venituri și Cheltuieli al Administrativ Serv Luduș, ec. Adriana Simona Radu precizează estimarea cheltuielilor totale pentru anul 2022 care sunt în sumă de 3.414 mii lei în care sunt cuprinse: Cheltuieli cu bunuri și servicii – 1.213 mii lei care cuprind cheltuielile cu combustibilul, cheltuieli cu piesele de schimb, cu obiectele de inventar, cu materialele consumabile, cu întreținerile și reparațiile, cu colaboratorii, unde intră auditorul extern și alți colaboratori, precum și alte cheltuieli cu serviciile executate de terți ; Cheltuieli cu impozite și taxe – 37 mii lei. Aceste cheltuieli cuprind taxele de licență și alte taxe și impozite; Cheltuieli cu personalul – 1.852 mii lei. Aceste cheltuieli cuprind salariul de bază a 27 de angajați, tichete de masă calculate la 15 lei pe zi, contribuția asiguratorie datorată de unitate, precum și indeminizațiile fixe ale consiliului de administrație; Alte cheltuieli de exploatare – 302 mii lei în care este cuprinsă amortizarea mijloacelor fixe pentru 6 autobuze, o autospecială de măturat carosabil, două autospeciale de măturat străzi și alei pietonale, precum și sistemul de monitorizare a autobuzelor. Cheltuieli financiare în suma de 10 mii lei reprezentând dobânda bancară  aferentă liniei de credit aprobată (în cazul în care este utilizată).

Despre sursele de finanțare a investițiilor, Liviu Popa afirmă că „Sursele de finanțare pentru investiții aferente  anului 2022, în sumă de 522 mii lei, sunt reprezentate din surse proprii: 272 mii lei – ratele aferente investițiilor aprobate pentru 2022 pentru cele șase autobuze și suma de 250 mii lei pentru achiziționarea unei autospeciale de măturat carosabil și 5 mii lei pentru achiziționarea unui container modular”.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022 al Societății Administrativ Serv Luduș SRL a fost aprobat cu 13 voturi pentru și trei împotrivă, acestea fiind acordate de consilierii locali ai PNL.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE