Fundația Buckner lansează proiectul „Educând prezentul, pregătim viitorul!” Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 243 Vizualizări

Fundația Buckner lansează proiectul „Educând prezentul, pregătim viitorul!”

Centrul Cultural Târnăveni a găzduit în data de 14 aprilie lansarea unui amplu proiect, cu participarea unor parteneri și colaboratori valoroși ai Fundației Buckner România. Proiectul „Educând prezentul, pregătim viitorul!” este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul programului „Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor”. „Lucrând împreună în acest proiect, ne propunem să plantăm o sămânță de fapte bune în beneficiul celor vulnerabili.” a declarat Moldovan Dacian, Președintele Fundației Buckner.

Bugetul total al proiectului este de 4.772.527,53 lei, din care valoarea cofinanțării private este de 160.837,28 lei. Proiectul urmează a fi implementat în perioada martie 2022-octombrie 2023 în parteneriat cu Primăria Municipiului Târnăveni și Primăria Comunei Zagăr, și își propune să producă schimbare pozitivă în comunitățile marginalizate din Târnăveni, Zagăr și Viișoara.

Obiectivul general al proiectului este creșterea accesului și a calității serviciilor integrate pentru romi, în educație și sănătate, creșterea incluziunii romilor și abilitarea lor, combaterea oricărei forme de discriminare în judetul Mures, prin oferirea de servicii complementare, educaționale, sociale, de consiliere juridică și psihologică.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE